Laden…

Bol Masterclass Eerlijke Recensie?

Bol Masterclass Eerlijke Recensie? Waar ik onwijs veel in geloof is in de cursus van Bol Masterclass. Hier ga je leren hoe je geld kan verdienen met Bol.com. Op deze pagina ga ik je alles vertellen wat je gaat leren en hoe je snel geld kan verdienen met deze cursus. Lees verder.

Bol Masterclass Eerlijke RecensieBol Masterclass Eerlijke Recensie?

Je bent waarschijnlijk op Google op zoek gegaan naar recensies, reviews en ervaringen over deze cursus en bent nu op deze pagina terecht gekomen. Geloof me maar maandelijks zijn er 1500 andere mensen die opzoek zijn naar dit onderwerp.

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met de cursus Bol Masterclass. Waarom? Ik was gewoon nieuwsgierig en wilde hier graag een review over schrijven. Ik ben nog niet begonnen met dit verdien model maar ik kan je er wel een hoop over vertellen. Daarnaast weet ik dat je met deze manier heel veel geld kan verdienen maar dat je ook even diep in je portemonnee moet duiken want het kost wel wat. Maar dat is zeker de moeite waard. Daarnaast ga je het ook weer zo terug verdienen, dus zie het als een investering.

Bekijk HIER de video van Bol Masterclass en leer hoe ook jij snel geld kan verdienen met Bol.com

De cursus is gemaakt door Jia Ruan, die een aantal jaren is begonnen met een eigen webshop. Hij haalden zijn artikelen uit Azië. Maakte en mooie commerciële prijs voor en verkocht dit met veel winst. Met enorm succes.

Jia vind het ontzettend leuke om dit ook andere mensen te leren en besloot een mooie cursus Bol Masterclass te maken. Hier verdient hij natuurlijk ook mee, maar als je het goed doet jij straks ook. In deze cursus legt hij goed uit hoe je geld kan verdienen met Bol.com en ecommerce.

Ik ben erg onder de indruk van Jia en vooral omdat zijn cursus op nummer 1 staat bij het affiliate netwerk Paypro. Daar kom je namelijk niet zomaar!

Naast deze cursus heeft Jia ook nog een nummer 1 podcast in iTunes gehad en heeft hij nog meer verschillende mindset trainingen en video’s. Hij heeft een populair Youtube kanaal en Instagram account. Al met al is Jia ontzettend populair. En dit kan alleen maar zijn omdat hij je echt leert hoe je geld gaat verdienen.

Bekijk HIER de video van Bol Masterclass en leer hoe ook jij snel geld kan verdienen met Bol.com

Producten inkopen en verkopen via Bol.com

Niet alleen de cursus kost gaat maar je gaat ook een goed product uitzoeken die je gaat inkopen en gaat verkopen via Bol.com. De producten komen allemaal uit het buitenland (China) Dit betekent dat je een goed product kan kopen voor een zeer goedkope prijs en deze kunt aanbieden op Bol.com voor een goede Nederlandse prijs waardoor je flink wat geld overhoud.

In de cursus ga je natuurlijk in alle details leren hoe je dit het beste kan doen waardoor je het echt winstgevend kan maken. Hieronder een overzicht van wat je allemaal gaat leren.

  • Wat zijn nou goede producten om in te kopen?
  • Waar moet je op letten bij het inkopen van deze producten?
  • Hoe haal je de producten zo goedkoop mogelijk naar Nederland?
  • Dan hoe kan je deze producten verkopen op Bol.com
  • En hoe kan je dit opschalen zodat je veel meer winst kunt maken.

Je leert hier eigenlijk hoe je vanuit huis een eigen ecommerce imperium kunt opbouwen middels Bol.com

Bekijk HIER de video van Bol Masterclass en leer hoe ook jij snel geld kan verdienen met Bol.com

Recensies Bol Masterclass.

De cursus heeft een apart leden gedeelte (Tribe) waar alle cursisten kunnen praten met elkaar en hun ervaringen kunnen delen. Veel mensen delen hier hun resultaten.

  • Iemand in de Tribe zie dat ze nu 4 maanden bezig was en nu inmiddels 25 bestellingen per dag had.
  • Iemand schreef een recensie die 2 maanden bezig was en liet een screenshot zien van € 2000,- per maand. 
  • Een andere jongen van 19 jaar schreef dat hij een uitbetaling had van € 3000,- van 1 maand.
  • Ook was er een vrouw die nu 4 maanden bezig was en ongeveer € 4500,- netto per maand verdienden. 

Dit zijn allemaal echte recensies die op de Tripe staan, hieronder nog een paar screenshot. Als je even gaat Google zal je zien dat er alleen maar positieve reacties zijn over de cursus.

recensies bol masterclassrecensies bol masterclass

En zo zijn er veel veel meer positieve resultaten.

Podcast Vince Ruiter.

Wil je graag zien hoe open en eerlijk Jia is dan raad ik je aan deze podcast even te bekijken. (is erg interessant)

Mijn conclusie Bol Masterclass.

Je kan goed lezen dat ik erg positief ben over de cursus. De cursus is zeer compleet je dan ook alle tools en informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Dit is geen makkelijk geld verdien methode want je moet zeker wat voor doen. Daarnaast moet je ook wat geld willen investeren. De cursus kost € 997,- maar dan heb je wel wat. Je kan dit trouwens ook maandelijks betalen. Daarnaast moet je ook wat kunnen investeren om producten in te kopen.

Maar de grote vraag is deze investering het geld waard en ga je hier echt geld mee verdienen? Dan moet ik op alle twee de vragen ja zeggen. Tuurlijk kost het wel wat maar je gaat hier zeker geld mee verdienen. En dit kan ook al snel.  Ik heb de cursus aangeschaft en helemaal bekeken en weet zeker dat ook jij hier geld mee kan verdienen.

Bekijk HIER de video van Bol Masterclass en leer hoe ook jij snel geld kan verdienen met Bol.com

Bol Masterclass Scam.

Absoluut niet, het is de investering echt waard en ik weet zeker dat ook jij hier geld mee kan verdienen. Als je dit bericht hebt gelezen weet je dat ik positief ben over deze cursus en dat ik er echt in geloof.

Heb je cursus zelf ook gedaan en wil je graag vertellen wat jij vind van deze cursus dan kan je hieronder reageren. 

Bedankt voor het lezen en veel succes.

Liever starten met Affiliate marketing, waar je minder geld in hoeft te investeren maar toch lekker geld kan verdienen. Lees dan deze pagina eens. 

One thought on “Bol Masterclass Eerlijke Recensie?

Geef een reactie