Laden…

Geld verdienen met bloggen? Kan dit? en hoe doe je dat?

Geld verdienen met bloggenGeld verdienen met bloggen? Geld verdienen met bloggen is in! Vandaag de dag is het erg makkelijk om je eigen artikelen te publiceren op een eigen blog. Sterker nog, een eigen blog hebben is heel normaal tegenwoordig. Mensen schrijven over hun hobby’s, hun baan en alle andere dingen waar ze interesse in hebben. Sommige mensen bloggen zelfs alleen maar om er geld mee te verdienen. Wat de reden ook is dat je blogt, je vraagt je misschien af hoe je steeds weer opnieuw goede blog artikelen kan schrijven. Daar hoef jij je geen zorgen meer om te maken want er is een makkelijke en simpel te volgen methode om steeds weer opnieuw goede blog artikelen te schrijven.

Waarom blog je eigenlijk?

Het eerste waar je aan moet denken is, waarom blog je eigenlijk? Blog je om informatie te delen met anderen over bijvoorbeeld je hobby, of wil je geld verdienen met bloggen? Zelfs als  het je bedoeling is om geld te verdienen met je blog raad ik je aan om te schrijven over iets waar je in geïnteresseerd bent. Natuurlijk is het ook mogelijk om artikelen te schrijven over dingen waar je niets mee hebt, maar dat raad ik je dus niet aan.

Bekijk deze video en leer hoe jij ook geld kan verdienen met een eigen blog. 

Het doel van je blog artikel

Een van de redenen dat het belangrijk is dat je van je interesse uitgaat is omdat het dan makkelijker is om artikel te schrijven. Als geld verdienen met bloggen je bedoeling is dan heb je bezoekers nodig. Om bezoekers te krijgen heb je veel kwaliteit artikelen nodig. Wanneer je geen interesse hebt in het onderwerp wordt het dus veel moeilijker om kwaliteit artikelen te schrijven en om dit ook vol te houden.

Het kiezen van onderwerpen voor je artikelen

Natuurlijk bepaal je een onderwerp waar je blog over gaat. Maar soms is het moeilijk om steeds weer op de proppen te komen met nieuwe onderwerpen om over te schrijven. Wat ik kan aanraden is om op zoek te gaan naar zoekwoorden die gerelateerd zijn aan het onderwerp van je blog. Hiervoor kan je de Google keyword tool gebruiken. Het is gratis en makkelijk. Ik zoek altijd naar zoekwoorden die redelijk vaak ingetypt worden zonder al te veel concurrentie. Het beste kan je op zoek gaan naar termen met meer dan twee woorden.

Structuur aanbrengen in je artikelen.

Je bent nu bijna klaar om je artikel echt te gaan schrijven, maar er is nog één stap die ik je aanraad. Schrijf je zoekwoord op in je favorite tekstverwerker. Bedenk dan een paar vragen die gerelateerd zijn aan dat zoekwoord. 4 tot 6 vragen moeten genoeg zijn. Deze vragen dienen als de opzet voor je artikel. Wanneer je dat hebt gedaan wordt het schrijven van je artikel veel makkelijker.

Vul de lege ruimten in.

Je bent nu klaar om je artikel te gaan schrijven. Wat je doet is gewoon de vragen beantwoorden met 4 tot 6 zinnen. Misschien moet je wat onderzoek doen om de vragen te beantwoorden, dat is niet erg. Wanneer je klaar bent met de antwoorden heb je meestal een artikel met tussen de 300 en 500 woorden. Voeg een introductie toe en sluit je artikel af met een paar zinnen. Nu heb je een artikel wat de moeite waard is. Plaats er eventueel een afbeelding bij en je kan het bijna publiceren.

Controleer de spelling.

Je bent bijna klaar om je artikel te publiceren maar er is nog iets wat je moet doen. Ten eerste moet je het artikel altijd controleren op spelling. Als je iemand weet die het even wil lezen is dat nog beter, maar als je veel artikelen schrijft is dat niet altijd praktisch.

Wil je graag weten hoe je geld dit kan opbouwen en hoe je daadwerkelijk duizenden euro’s per maand kan verdienen met een eigen Blog. Klik dan hier…

geld verdienen met bloggenHoe kan je geld verdienen met je Blog?

Geld verdienen met bloggen is een leuke manier om te beginnen om extra inkomen op te bouwen. Wanneer je een aantal blogs hebt kan je inkomen bijzonder snel groeien. Laten we eens kijken wat er nodig is voor geld verdienen met bloggen.

Kies een onderwerp

Het eerste wat je doet is een onderwerp kiezen. Doe een beetje onderzoek naar onderwerpen die je leuk vind en waar je geld mee kan verdienen. Kijk of er concurrentie is want dat betekent dat er al mensen zijn die geld verdienen met dat onderwerp. Het moet ook weer niet teveel zijn, want dan wordt het moeilijker.

Koop een domeinnaam en zorg voor webhosting.

Voor je domeinnaam probeer je altijd een naam te verzinnen met een zoekwoord er in. Daardoor zal je beter worden gevonden door de zoekmachines en kunnen mensen direct zien waar je site over gaat. Registreer je domeinnaam en zorg voor webhosting. Een goed manier om dit te doen is via versio.nl. Hier registreer je makkelijk een domeinnaam en zorg je meteen voor webhosting. Dit kost je slechts 29 euro per jaar, dus maar 2,50 euro per maand.

Installeer WordPress op je webhosting

WordPress is heel makkelijk op te zetten en wordt ongelofelijk veel gebruikt om te bloggen. Er zijn miljoenen mensen die er gebruik van maken en het is ook nog eens gratis. Er zijn veel makkelijke manieren om je blog aan te passen naar je eigen voorkeuren.

Dan kan je beginnen met bloggen.
De inhoud van je blog artikelen is het allerbelangrijkste. Neem dus gewoon de tijd om originele artikelen te schrijven. Zorg voor teksten, video, afbeeldingen en alles waar jij de bezoekers mee kan informeren.

Promoot je blog

Gebruik social media, forums, andere blogs, banners en alles wat je kan om je blog te promoten. Besteed hier ook voldoende tijd aan. Er zijn letterlijk miljoenen blogs, dus zorg er voor dat je opvalt in de massa.

Gebruik meerdere inkomsten bronnen

Je kan op je website bijvoorbeeld advertenties weergeven van Google Adsense. Hierdoor verdien je geld elke keer als iemand op een advertentie klikt. Je kan ook gebruik maken van affiliate marketing. Dat wil zeggen dat je mensen informeert over bepaalde producten en ze doorstuurt naar de website van de aanbieder. Wanneer iemand besluit het product te kopen verdien jij een percentage dat kan oplopen tot wel 60% van de aanschaf prijs. Een goed netwerk hiervoor is bijvoorbeeld paypro.nl

Wil je graag weten hoe je geld dit kan opbouwen en hoe je daadwerkelijk duizenden euro’s per maand kan verdienen met een eigen Blog. Klik dan hier…

Lees ook mijn review van de cursus Affiliate Marketing revolutie

Geef een reactie