Laden…

Hoe ik mijn geld online verdien!

Hoe ik mijn geld online verdien! Geld verdienen online is voor mij niet meer zo moeilijk want ik weet nu na 5 jaar precies wat ik moet doen. En het kan echt!! Ook voor jou. Op deze pagina ga ik je precies uitleggen hoe ik mijn geld verdien.

Hoe ik mijn geld online verdienHoe ik mijn geld online verdien!

Inmiddels is het alweer 5 jaar geleden dat ik ben begonnen met online geld verdienen. Ik was toen opzoek naar manieren om online snel geld te verdienen maar helaas waren er veel website’s die veel beloven en die dit niet waar konden maken. Totdat ik de cursus van Internet Succes gids tegen kwam.

Voor slechts een kleine investering kon je beginnen met de cursus, maar omdat ik al geld had gestopt in andere geld verdien methodes dacht ik dat dit ook weer een scam was. Maar toch ben ik veel gaan lezen over de cursus van Jacko Meijaard. Op de website van internet succes gids staat ook een forum waar tal van andere cursisten vragen konden stellen en hun succes verhalen konden delen.

Wil jij ook geld verdienen online, volg dan de video cursus van Internet succes gids en verdien net als ik ook online geld. 

Na een paar weken flink op het forum te hebben gekeken en veel succes verhalen had gelezen kon dit geen scam zijn. Dus toch maar begonnen met deze video cursus!!

De cursus bestaat uit ruim 30 video’s die je stap voor stap uitleggen wat je moet doen om online geld te verdienen. Hieronder ga ik je uitleggen hoe je geld gaat verdienen als je deze cursus volgt.

Hoe geld verdienen met de cursus van internet succes gids.

Inmiddels zijn we weer 5 jaar verder en verdien ik mijn geld door de cursus. Je gaat namelijk geld verdienen met een eigen website en affiliate marketing. Je gaat op je eigen website producten promoten van andere bedrijven en ontvangt hiervoor commissie per verkoop.

In de cursus wordt alles stap voor stap uitgelegd, hieronder even de stappen.

  • Product uitzoeken wat je zou willen promoten en wat je ligt.
  • Goed domeinnaam en hosting registreren.
  • De website installeren.
  • Pagina’s en blog berichten maken.
  • Affiliate links toevoegen om hier geld mee te verdienen.
  • Uitbreiden. (dus meer content. )

Dat was het even in het kort. Het belangrijkste wat je moet hebben met deze manier van geld verdienen is geduld. Want als je na 1 maand nog niks verdient wil je waarschijnlijk opgeven. (dat heb ik mijn eerste website ook gedaan. ) Maar als je doorgaat kan je zeker een hoop gaan verdienen. Je eerste commissie zal je leven gaan veranderen en je motiveren om door te gaan.

Dankzij deze cursus verdien ik nu dus mijn geld en daar ben ik Jacko Meijaard erg dankbaar voor. Iedereen die begint met deze cursus kan geld verdienen. Als ik het kan kan jij het ook!!

Hoe ik mijn geld online verdienMijn website

Inmiddels heb ik meerdere website maar mijn belangrijkste is goedekoffer.nl  dit is mijn tweede website maar met deze website ben ik echt doorgegaan en verdien ik nu het meeste geld mee. De website is gemaakt met WordPress, dit is precies een website die je ook gaat leren maken met de cursus van internet succes gids. Op de website schrijf ik artikelen over koffers of andere gerelateerde onderwerpen. Maar je ziet ook op de website dat als je op een link of een banner klikt dat je naar een webshop gaat. Als je hier nu een koffer besteld dan verdien ik 8% commissie. Makkelijk he!!

Dit is precies wat jij ook gaat leren met de cursus van Jacko en dit is hoe ik mijn geld online verdien. Jij kan dit ook.

Dus heb je doorzettingsvermogen, een leuk onderwerp waar je graag en veel over kan schrijven? Start een eigen website en verdien geld. Zo simpel is het.

Klik hier als je denkt dat dit ook wel wat voor jou is en start de cursus van Internet succes gids. 

Bedankt voor het lezen en wil je graag reageren op dit bericht dan kan dat onderaan deze pagina. 

Geef een reactie