Laden…

Hoe online geld te verdienen?

Hoe online geld te verdienen? Er zijn natuurlijk een hoop manieren om geld te verdienen online. Maar welke manieren zijn het beste? Mijn voorkeur is Affiliate marketing. Geen voorraad, geen klanten, alleen maar producten promoten en daar commissie voor krijgen. Lees hieronder alles over hoe online geld te verdienen met Affiliate marketing. Als je echt een maandelijks inkomen wilt verdienen moet je echt verder lezen.

Hoe online geld te verdienen met affiliate marketing?

Als je snel en nu geld wilt verdienen dan moet je echt NIET beginnen met Affiliate marketing want hier geld mee verdienen kost tijd en je moet er echt voor werken. Ik zal je eerst even uitleggen wat affiliate marketing nu precies is.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven per verkoop verdien je dan een bepaalde commissie en dit kan hoog oplopen. Hoe je dit doet leg ik hieronder haarfijn uit.

Wil je nu beginnen met affiliate marketing volg dan deze video cursus van Internet Succes gids. (Heb ik ook gedaan en heb er veel succes meer.) 

Hoe online geld te verdienenHoe werkt het.

Het klinkt natuurlijk heel simpel, je promoot een product en krijgt commissie als je een verkoop realiseert, maar zo simpel is het niet. Je wilt immers op lange termijn veel geld verdienen per maand, dus je moet er echt voor werken. Je hebt namelijk een eigen website nodig net als deze website. Een eigen website kan tegenwoordig iedereen maken en kost je hooguit 15 euro per jaar. Maar je verdient er zoveel mee terug.

Om producten te promoten moet je beschikken over een affiliate link, dit is een link waardoor de webshop kan zien dat er een bezoeker op hun website komt die via jouw is gekomen, hier zijn verschillende affiliate netwerken voor waar je je gewoon kan aanmelden, je kiest een product uit die je wilt gaan promoten en die je natuurlijk ligt dan kan je deze promoten via je eigen unieke affiliate link. Je stuurt mensen naar het product met deze link en je verdient dan commissie per verkoop. Je kan de link op je Facebook pagina zetten maar hier verdien je niet maandelijks een mooi bedrag mee.

Wil je weten hoe je een website moet maken en hoe je hier veel geld mee kan verdienen? Volg dan de video cursus van Internet Succes Gids. (heb ik ook gedaan en daardoor verdien ik nu een leuke inkomen.)

Wat je moet doen is een eigen website maken met WordPress, deze website is ook gemaakt met WordPress en als ik een website kan maken kan echt iedereen het. Dan is het de bedoeling om veel content te gaan schrijven, door die vele content kom je hoger in Google dus dit zijn allemaal gratis en gerichte bezoekers. Op jouw website staat ook de Affiliate link die gerelateerd is aan het onderwerp waar je over schrijft. De gratis bezoekers die dagelijks langskomen op je website klikken op je affiliate link en jij verdient commissie als ze iets kopen. Het is dus belangrijk om veel gerelateerde content te schrijven en zo steeds meer bezoekers te krijgen. Hoe meer bezoekers hoe meer je gaat verdienen.

Hoe online geld te verdienenCasestudie.

Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar bezig met Affiliate marketing, ik heb een mooi inkomen hierdoor maar blijf veel content schrijven omdat je zoveel kan verdienen als je zelf wilt. Het belangrijkste met affiliate marketing is dat je veel geduld moet hebben want je kan pas geld gaan verdienen als je minimaal 3 maanden lang 1x per week een artikel gaat schrijven van minimaal 1000 woorden per artikel, maar als je je eerste commissie hebt ontvangen kan het heel snel gaan.

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met de website Goedekoffer.nl Een website/blog over koffers en tassen, ik schrijf hier wekelijks artikelen op over koffer en tassen. Ook staan op deze site verschillende affiliate links naar koffer webshops en elke keer als een bezoeker daar op klikt en een product besteld verdien ik 8% commissie. Inmiddels heeft deze website meer dan 50 gerichte bezoekers per dag.

Goedekoffer.nl is ook gemaakt met WordPress en het is zo groot geworden omdat ik elke week een goed artikel schrijf. Hierdoor is de website goed te vinden in Google en heb ik alleen maar gerichte bezoekers.

Nu ik weet hoe het moet ben ik begonnen met meerdere website’s waar ik steeds meer geld mee ga verdienen. Ik ben nog niet zover dat ik een goed fulltime inkomen heb maar ik schat nog een jaar en ik kan stoppen met mijn baan. Maar dan moet ik wel content blijven schrijven.

Wil je weten hoe je een website moet maken en hoe je hier veel geld mee kan verdienen? Volg dan de video cursus van Internet Succes Gids. (heb ik ook gedaan en daardoor verdien ik nu een leuke inkomen.)

Tot Slot.

Bedankt voor het lezen van dit artikel ” Hoe online geld te verdienen” Als je weet hoe het moet dan is dit super simpel en kan je op langere termijn echt veel geld mee verdienen. Ok ik heb dit moeten leren en dat was natuurlijk ook een heel leuk proces en natuurlijk heb ik in het begin gefaald. Maar ik ben keihard terug gekomen, ik heb niet opgegeven en ben nu waar ik zijn moet, ik verdien geld online. Heerlijk!!

Nu jij nog!!! 

Dit alles heb ik dan ook geleerd van de video cursus en forum met andere leden en is echt een aanrader om in ieder geval even het verhaal te lezen van Jacko Meijaard, hij is eigenaar van Internet succes gids.

Klik hier om het verhaal te lezen van Jacko Meijaard. (echt een aanrader) 

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. Bedankt voor het lezen en ik wens je veel succes. 

Lees ook waarom mensen falen met online geld verdienen.

2 thoughts on “Hoe online geld te verdienen?

Geef een reactie