Laden…

Waarom mensen falen met online geld verdienen

Waarom mensen falen met online geld verdienen? 1000 euro per maand verdienen met alleen maar een internet verbinding kan echt, je moet allemaal maar weten hoe. Zelfs 10.000 per maand kan. Maar de meeste mensen geven op. Heb ik ook gedaan!! Lees hieronder mijn verhaal en waarom de meeste mensen falen.

Waarom mensen falen met online geld verdienenWaarom mensen falen met online geld verdienen?

Het is voor mij inmiddels 5 jaar geleden dat ik ben begonnen met Affiliate marketing en de eerste jaren heb ik ook ontzettend veel keer gefaald. Toen ik voor het eerst begon met de cursus Internet succes gids werd mij ook verteld geduld te hebben en door te blijven gaan met goede content schrijven op mijn website.

Begin ook met de online video cursus van Jacko Meijaard en leer hoe je geld kan verdienen online. (echt een aanrader) 

Mijn eerste website heb ik verkocht!!!

Ik had het nooit moeten doen, mijn eerste website verkopen want deze website staat nu met hele goede zoekwoorden bovenaan in Google en heeft ontzettend veel gratis bezoekers. Op deze website staan affiliate links naar leuke producten en de nieuwe eigenaar van deze website zal waarschijnlijk goed verdienen met deze site. Maar waarom heb ik deze website verkocht dan?

Ik zal het je vertellen. Ik heb de website ongeveer 3 maanden gehad. In de cursus van Internet succes gids werd mij verteld dat je elke week een artikel moet schrijven van minimaal 1000 woorden. Dit helpt met het stijgen in Google. Dit deed ik ook braaf maar na een maand hard werken had ik nog geen resultaat, na de tweede maand iets meer bezoekers maar nog geen commissie verdient. Inmiddels 20 grote artikelen verder nog steeds weinig bezoekers en nog steeds geen commissie verdient.

Het werkte gewoon niet!! Ik stop ermee, ik ga de website verkopen. (stom)

Toch ben ik het forum van internet succes gids blijven volgen en zag heel veel reacties van andere leden dat ze eindelijk geld verdienen met hun website. Deze mensen hebben dus nooit opgegeven.

Goedekoffer.nl

Dit moet me lukken en ik mag niet opgeven, dus ben ik weer begonnen met een website namelijk goedekoffer.nl. Een leuke website waar ik blog over koffers, tassen en reizen. Ik ben flink wat artikel gaan schrijven en na een maand had ik mijn eerste commissie verdient van maar liefst €

Waarom mensen falen met online geld verdienen

Een jaar later heeft de website ruim 60 berichten en rond de 50-60 bezoekers per dag en verdien ik er een aardig centje mee. Nu ik precies weet wat ik moet doen ben ik begonnen met meerdere website’s en probeer ik er een fulltime inkomen van te maken waardoor ik kan stoppen met mijn werk en nog meer website’s kan maken.

Dus waarom de meeste mensen falen met online geld verdienen, is gewoon omdat de meeste mensen stoppen als ze geen resultaat behalen, maar dit komt echt. Je moet door gaan!! Dat is de belangrijkste les die je hier vandaag leert.

Begin ook met de online video cursus van Jacko Meijaard en leer hoe je geld kan verdienen online. (echt een aanrader) 

Wil je graag reageren op dit artikel dan kan dit onderaan deze pagina. 

Homepagina.

One thought on “Waarom mensen falen met online geld verdienen

Geef een reactie